Bruidsboeketten

Bloemen zijn niet weg te denken op een bruiloft. Want wat is een bruid zonder bloemen? De juiste bloemkeuze is essentieel om jullie bruiloft de uitstraling te geven waar jullie al zo lang van dromen. Wat uiteraard niet mag ontbreken: het bruidsboeket van je dromen. Of je nou droomt van een klassiek boeket van witte rozen of een kleurrijk weelderig boeket in veldbloemen stijl.

Wil je lang plezier van je bruidsboeket hebben? Kies dan voor een bijna niet van echt te onderscheiden boeket van zijden bloemen! Het is een blijvende herinnering waarvan de schoonheid niet verloren gaat. Je kan het zijden boeket een mooie plaats geven in huis of misschien zelfs bewaren voor de volgende generatie. En… je kunt het boeket op je gemak uitzoeken en samenstellen, bestellen, en thuis bewaren tot de trouwdag. Het zijden boeket wordt geheel naar wens gemaakt met bloemen en kleuren die helemaal bij jullie passen. Omdat het boeket handmatig wordt gemaakt zijn alle kleuren, en bijna alle vormen mogelijk. Het boeket wordt gemaakt van puur zijden.

Bruidsboeketten kunnen worden geleverd met een bijpassende corsage voor de bruidegom en dag gasten. Uiteraard kunnen we er ook voor zorgen dat het één geheel vormt met de rest van de decoratie.

Wij maken al een zijden bruidsboeket vanaf €150,00 inclusief bruidegom corsage. Het handvat wordt keurig gewikkeld met satijnen lint.

De luxere en grotere zijden bruidsboeketten met meerdere soorten bloemen bedragen gemiddeld €175,00 - €250,00 Dit is afhankelijk van de bloemsoorten en de details.

Afspraak maken?

Wilt u ook persoonlijk advies? Maak vrijblijvend een afspraak om tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek te kijken wat A Touch Of Silk voor u en uw bruiloft kan betekenen